Muut tuotemerkkimme

Lue lisää edustamistamme tuotemerkeistä klikkaamalla logoja.

Benjamissimo

Benjamissimo on bulgarialainen premium-suklaa, jonka salaisuus ovat korketasoiset Nicaraguassa tuotetut Reilun kaupan kaakaopavut yhdistettynä laadukkaaseen ruoko- tai kookossokeriin. Bio Benjamin -suklaat ovat suklaamaailman vallankumous, joka vie aistisi seikkailuun. Benjamissimo suklaat ovat 100 % vegaanisia ja luomulaatuisia eivätkä sisällä gluteenia tai prosessoitua sokeria.
Verkkosivusto

DIG

DIG (Ruotsi) valmistaa luonnollisista, luomulaatuisista ja vegaanisista raaka-aineista välipalatuotteita, joissa ei ole mitään epämääräistä, mutta sen sijaan mahtava maku! Tuotteissa ei ole käytetty lisäaineita. Yrityksen mielestä on oltava mahdollista syödä ja herkutella terveellisesti ilman että maun suhteen täytyisi tehdä kompromisseja.
Verkkosivusto

Pukka

Pukka (UK) valmistaa puhtaimmista luomuyrteistä koukuttavan maukkaita ja huippulaadukkaita teesekoituksia. Visuaalisestikin herkullisesta ayurvedisestä teevalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja jokaiseen makuun, hetkeen, elämäntilanteeseen ja tarpeeseen. Sarjan tuotteet perustuvat terveyttä eri tavoin tukeviin luomuyrtteihin ja niiden nerokkaisiin yhdistelmiin. Toiminnan keskiössä on laatu ja korkein etiikka.
Verkkosivusto

Sonnentor

Sonnentor (Itävalta) on yli 20 vuotta toiminut luomuyrttejä ja -mausteita valmistava perinteikäs, mutta ajan hermolla elävä yritys, joka uskoo luonnolla olevan parhaat reseptit hyvään ja terveeseen elämään. Huikean laajan valikoiman tuotteiden ensiluokkaisen laadun maistaa välittömästi. Yrityksen toiminnassa korostuvat luonnonläheisyys, perinteiden kunnioittaminen sekä sosiaalinen vastuu.
Verkkosivusto

Clearspring

Clearspring (UK) on perinteikäs huippulaadukkaiden japanilaisten ja eurooppalaisten luomuelintarvikkeiden tuottaja, jonka valikoimaan kuuluu tuotteita levistä öljyhin ja gluteenittomiin jauhoihin. Vain parhaimmista raaka-aineista perinteisten reseptien mukaan artesaanityönä valmistetut tuotteet edistävät käyttäjiensä hyvinvointia arjen valintana. Clearspring-tuotteisiin ei koskaan ole lisätty prosessoitua sokeria ja ne ovat kasvipohjaisia ja gluteenittomia.
Verkkosivusto

Ecover

Ecover (Belgia) on siivous- ja puhdistusaineiden vihreä ja vallankumouksellinen edelläkävijä, jonka kiehtova toiminta lähti ideasta lähes 40 vuotta sitten. Sen ensimmäinen fosfaatiton pesujauhe oli vahva avaus uudenlaiselle, ympäristöä kunnioittavalle puhdistukselle. Ecoverin idea ja kasvipohjaisista ainesosista tehonsa saavat pyykki- ja kodinpuhdistustuotteet keräävät vahvaa kannatusta ympäri maailman. Ecover kehittää jatkuvasti tapoja valjastaa uusinta vihreää tiedettä hellävaraisiin puhdistusaineisiin.
Verkkosivusto

Le Pain des Fleurs

Le Pain des Fleurs (Ranska) valmistaa täyteläisen maukkaita ja hurmaavan rapeita gluteenittomia luomunäkkileipiä, joiden herkullisuus on ennenkuulumatonta. Sarjan valikoimassa on useita täysin luonnollisiin aineksiin pohjautuvia, runsaskuituisia makuvaihtoehtoja suolaisista klassikoista hienostuneen makeisiin rouskuteltaviin. Le Pain des Fleurs klassikkotuote on tattarinäkkäri, mutta vakiovalikoimasta löytyy nykyään makuja muun muassa quinoasta sipuliin, kaakaosta maamanteliin ja uusimpina kaura sekä maissi.
Verkkosivusto

Ministry of Tea

Kahden lontoolaisen kaveruksen vuonna 2002 perustama Ministry of Tea valmistaa luomuviljellyistä raaka-aineista erilaisia ympäri maailmaa peräisin olevia teelaatuja. Laajasta sarjasta löydät mm. puhtaat ja raikkaat vihreät teet, mausteiset chait, aromaattiset rooibokset ja eksoottiset pu-ehr-teet. Makuyhdistelmät ovat tarkkaan harkittuja ja erittäin täyteläisiä, joten ne sopivat takuulla vaativammallekin teenystävälle. Upeiden makujen ohella “Teeministeriön” pakkauksetkin ovat todella kauniita ja ilo makumatkailijan silmille!
Verkkosivusto

Bio-Kult

Bio-Kult (UK) on laadukas maitohappobakteerivalmisteiden sarja, jonka tuotteet perustuvat useiden eri elävien bakteerikantojen sekoituksiin. Sarjan perustuote sisältää 14 eri bakteerikantaa (1 kasvipohjainen kapseli sisältää 2 miljardia elävää mikro-organismia). Lisäksi sarjassa on lapsille kehitetty tuote, sekä täsmätuotteet Candidan hoitoon, sekä virtsateiden ja suoliston hyvinvointia tukemaan. Bio-Kult valittiin Iso-Britanniassa vuoden 2017 apteekkituotteeksi.
Verkkosivusto

La Bio Idea

La Bio Idea (Hollanti) on luonnonmukaisesti tuotettuihin, Välimeren keittiön perusraaka-aineisiin erikoistunut yritys. Sen tuotevalikoimasta löytyy herkullisia klassikoita aina pastoista papuihin ja tomaattikastikkeista oliiviöljyihin. Huippulaadukkaat raaka-aineet ja yksinkertaiset reseptit takaavat aidon ja intensiivisen makuelämyksen. La Bio Idea:n tuotteiden valmistuksessa arvostetaan perinteitä ja rautaista ammattitaitoa, minkä takia tuotteiden luomuviljely sekä -tuotanto toteutetaan Välimeren alueilla, pääosin Italiassa.
Verkkosivusto

Georganics

Georganics (UK) perustettiin vuonna 2014 muutama vuosi sen jälkeen, kun toinen perustajista oli ryhtynyt valmistamaan itse luonnonmukaisia hammastahnoja ystäväpiirilleen. Sana hyvistä lisäaineettomista suunhoitotuotteista kiiri pian ja nyt yritys on jo laajentunut Euroopan laajuiseksi. Georganicsin tuotteissa ei käytetä mitään synteettisiä, mahdollisesti ihmiselle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja vaan kaikki raaka-aineet ovat täysin luonnonmukaisia. Brändi kiinnittää myös paljon huomiota pakkausten ekologisuuteen ja kierrätettävyyteen. Jos siis etsit erittäin luonnonmukaista, kattavaa ja toimivaa suunhoitosarjaa, se on tässä!
Verkkosivusto

Wedderspoon

Wedderspoon (Kanada) valmistaa laadukasta raakamanukahunajaa Uudessa-Seelannissa, kestävän kehityksen periaatteella. Yritys on kehittänyt oman KFactor-järjestelmänsä, joka varmistaa usealla mittarilla manukahunajan tarkan jäljitettävyyden aidon manukahunajan lähteelle manukapensaaseen, sekä lopputuotteen koskemattomuuden. Wedderspoon on maailman ensimmäinen GMO-vapaaksi sertifioitu manukahunaja.
Verkkosivusto